• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Ofte stillede spørgsmål om at handle online hos os

Hvorfor skal jeg opgive mit telefonnummer til Jer?

Vi kontakter dig telefonisk hvis der er et problem med din ordre. Vi henvender os diskret og samtalen vil handle om din onlineordre. Det gør vi for at sikre, at vi kan levere din ordre korrekt.

Kan jeg afgive ordrer telefonisk?

Vi kan desværre ikke modtage ordrer telefonisk gennem vores kundeservice. Det er fordi vi skal beskytte fortroligheden mellem patient og læge. Men vi vil meget gerne hjælpe dig telefonisk hvis du har brug for det. F.eks. hvis du gerne vil have hjælp til at booke en lægekonsultation.

Er der fastsat et maksimum for hvor meget man kan bestille?

Ja, der er fastsat et maksimum. I de fleste tilfælde svarer maksimumordren til hvad der svarer til tre måneders forbrug af et givet produkt. Men for nogle produkter, f.eks. i kategorien mental sundhed er maksimumordren fastsat til en måneds forbrug. Dog kan din læge vælge at afvige fra størrelsen på den ordre du har bedt om.

Hvad gør jeg, hvis jeg har skiftet adresse?

Hvis du har skiftet adresse kan du fortælle os det ved at opgive det under bestillingsprocessen når du afgiver en ny ordre og så bruger vi automatisk den nye adresse.

Hvor længe kan jeg nå at afbestille en ordre?

Det er muligt at afbestille din ordre hvis den ikke allerede er fremsendt til et af vores samarbejdsapoteker. Du betaler ikke gebyr for at afbestille. Men er din ordre nået frem til apoteket så opkræves du et administrationsgebyr på 12,50 Euro. Dette gælder for alle ordrer hvor der forelægger en recept. Ordrer som er afsendt til levering kan desværre ikke længere afbestilles.

Kontakt vores kundeservice ved at bruge vores kontaktformular hvis du vil stille spørgsmål om, hvordan du afbestiller en ordre.

Hvilken slags medicin kan mitapotek24.com partnerapoteker levere?

Vores partnerapoteker forhandler flere forskellige typer af medicin. Både håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin. Medicin og øvrige behandlingsprodukter som udbydes på vores hjemmeside kan du enten bestille eller anmode om at bestille. Alle de nævnte produkter kan leveres til dig fra et apotek registreret i EU. For receptpligtig medicin arrangerer vi en konsultation med en læge som er registreret i EU. Hvis du har forslag til ny medicin som du ønsker vi optager i vores sortiment, så kontakt vores kundeservice. Vi kan ikke garantere at et produkt kan tilføjes til vores sortiment, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dit forslag.

Hvordan kan jeg være sikker på, at I ikke formidler falsk medicin?

mitapotek24.com samarbejder kun med registrerede læger og apoteker som kun udskriver recepter på og udleverer medicin fra anerkendte producenter. Du er derfor garanteret at modtage den ægte medicin fra kendte producenter direkte fra apoteket. Det kan dog ske at et apotek som har hjemtaget store mængder af en givet medicin sender din medicin til dig i en anden forpakning. Skulle du alligevel blive urolig og overveje om du kan have modtaget falsk medicin, så opfordrer vi dig til at tage kontakt til producenten. De kan ved hjælp af dens stregkode verificere om medicinen er ægte. NB: Nogle produkter fremsendes i udenlandsk forpakning. Dette er ikke i sig selv unormalt eller grund til bekymring. Vi garanterer at al medicin der bestilles gennem mitapotek24.com er ægte.

Dækkes alle produkter af min sundhedsforsikring?

Da vi ikke laver fakturaer, dækkes onlinekøb på mitapotek24.com normalt ikke af sundhedsforsikringer. Vi opfordrer dig til at kontakte din forsikringsudbyder på forhånd. På den måde kan du afklare om du vil blive kompenseret for et køb du planlægger at foretage gennem vores side.

Hvilket mærke af medicin modtager jeg?

Når et medikament fremstilles af flere forskellige producenter, så vil det konkrete mærke du ender med at modtage være afhængig af hvilket mærke mitapotek24.com samarbejdsapotek har på lager på det tidspunkt hvor de ekspederer din ordre. Billederne som vises på vores hjemmeside er generelle billeder som det også fremgår af vores overordnede handelsbetingelser og er altså ikke en garanti for at du vil modtage det specifikke mærke som fremgår af billedet på hjemmesiden.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået