• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefon support Telefon support
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Danmark Telefon: International Telefon:
Betalingsmetoder
Levering

Danmark Erektil dysfunktionsmedicin artikler

Hvad skal du vide om symptomer på prostatakræft, og prostatakræft behandling

Det er vigtigt at du sørger for at forstå hvad prostatakræft er for noget, og at du forstår hvad du kan gøre hvis du skulle anstifte frygt for at der er tegn på at du lider af prostatakræft. For det første skal du vide, at 1 ud af 9 mandpersoner vil lide af prostatakræft på et eller andet tidspunkt i deres liv. 

Hvad er klitoris, og hvor sidder den? Hvad fører til en kvindelig orgasme?

Hvis man ser på kvindekroppen og kvindens anatomi, så sidder klitoris lige der hvor de små kønslæber de mødes. Og det er et meget følsomt område, og den er som regel ikke meget større end en lille ært, den kan dog sagtens have forskellig størrelse fra pige til pige, der er ikke en fastlagt størrelse på klitorisser.

Hvordan får man en større diller, kan penisøvelser eller penispumpe hjælpe?

I en eller anden livsperiode i en mands liv har han set ned på sin tissemand og grublet, er den stor nok? Hvad kan jeg afprøve for at få den forstørret Den gode nyhed er at der er flere forhold som du kan gennemprøve, dog er det ofte ikke er noget som har en vedvarende udslag på udformningen af din penis. Der er sikkert mange som overvejer hvordan får man en prægtig diller.

Hvad smager sæd af og hvad indeholder det? Hvad består sæd af?

Utallige dele af befolkningen har stensikkert på et eller andet tidspunkt grublet over hvad sæd smager af. Er den bestandigt varm? Smager den saltet, sødt, bitter eller endda surt. Chancen er at smagen af din sæd den skifter alt efter hvilke madvarer du har indtaget.

Hvad gør en penis ring, hvordan bruger du den? Find den bedste penis ring

Det er måske ikke alle som har hørt om en penis ring, men den kan dybest sset være et vidundermiddel hvis du har udfordringer med at få en erektion, eller hvis du og din partner bare gerne vil prøve noget nyt under dynerne. En penis ring kan være lige det I savner, for at få gnisten tilbage i jeres kærlighedsforhold.

Hvad skal du vide om at have sex under menstruation, kan man blive gravid?

Her kommer man ind på et emne, som er af intim og særpræget karakter, noget som for mange er et tema man decideret ikke taler om. Bør man udføre samleje mens man har menstruation eller ej. Kan man, og ikke mindst, må man. Det er både normalt at have lyst til sex under en menstruation, og ikke at have lyst. 

Hvad er samleje, hvad skal du vide om sex og samleje. Hvad er petting for noget?

Sex og samleje, er enten noget man taler åbent om, eller også er det tys tys. Men det korte og det lange er, at uden et samleje og en sædafgang fra manden, eller måske med lidt hjælp fra en klinik, hvis det ikke kan lade sig gøre på almindelig vis, ville du sikkert ikke kunne sidde og læse denne artikel. For at der skal kunne komme nye mennesker på jorden, er dette stadig nødvendigt.

Hvordan onanerer mænd, og er det sundt at onanere hver dag, læs mere her

Hvad betyder ordet onani. Det betyder at man tilfredsstiller sig selv seksuelt, ved at stimulere og kæle for sine egne kønsorganer. Manden gør dette ved at berøre sin penis og pung, hvor den mest følsomme del nok er penishovedet. Dette gøres som regel ved, at danne en ring med fingrene som føres frem og tilbage over penissen, og dette bliver manden så ved med, til der som regel kommer en orgasme og i de fleste tilfælde også en sædafgang.

Hvad skal du vide om ældre og sex, find spændende samlejestillinger for ældre

Selvom man er kommet op i årene, håret er blevet lidt gråt og det måske knirker lidt i leddene, er det absolut ikke ensbetydende med at ens sexliv er gået på pension. Der er mange aldrende som nyder at have sex, og mange som faktisk har det regulært. Adspurgt viser det sig, at 68% af de 60-69-årige, har haft sex inden for de sidste 4 uger, og 30% af de 70-årige og omend ældre.

Svært ved at få udløsning, læs om manglende sædafgang og orgasme hos mænd

Der findes beklageligvis massevis af besværligheder som et mandsvæsen kan gennemleve, når det kommer til at skulle fuldende et samleje. Et kan være at manden erfarer at have rejsningsbesværligheder, et andet at holde rejsningen, endnu et, at han kommer for tidligt.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse. Ved at fortsætte med at besøge denne side, godkender du at benytte dig at vores cookies.

Jeg er indforstået!