• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvordan kan mitapotek24.com hjælpe med mine helbredsmæssige udfordringer?

Via vores hjemmeside kan du booke en konsultation med en EU-registreret læge og få udskrevet en recept. Du har også mulighed for at få fornyet en recept du tidligere har fået udskrevet gennem os. Du kan gennem din brugerkonto også løbende tjekke hvornår det evt. er tid til at anmode om en fornyelse af dine recepter og du kan få overblik over dine bestillinger.

Hvordan kan jeg afgive en bestilling på Jeres hjemmeside?

Du booker en konsultation eller bestiller medicin via din brugerkonto, som du skal oprette på vores hjemmeside. For at bestille skal du være logget ind. Du bestiller konsultationer og medicin direkte gennem hjemmesiden. Vi har desværre ikke mulighed for at modtage bestillinger hverken på konsultationer eller medicin per telefon eller e-mail.

Kan jeg også bestille receptpligtig medicin igennem mitapotek24.com

Som et alternativ til det eksisterende sundhedssystem etablerer vi kontakten til de EU-registrerede læger vi samarbejder med. Vi sælger ikke medicinen, men har du fået udskrevet ønsket receptpligtig medicin af en af lægerne, så formidles og sendes din bestilling til dig fra et af vores samarbejdsapoteker. Vi kan dermed formidle adgangen til receptpligtig medicin, men vi forhandler den ikke direkte. Vi er med andre ord et bindeled der gør det lettere for dig at få den medicin du ønsker uden at skulle gå igennem din egen praktiserende læge.

Skal jeg have en recept for at kunne bestille hos Jer?

Du behøver ikke at have en recept i forvejen, men ved behov for eller ønske om receptpligtig medicin arrangerer vi en konsultation med en læge som er registreret i EU og du kan få en recept via en af de læger vi arbejder sammen med hvis de efter en konsultation vurderer, at præparatet passer til din udfordring og er forsvarligt at anvende i forhold til din generelle sundhed og eventuelle andre helbredsudfordringer.

Kan jeg bestille håndkøbsmedicin igennem Jeres hjemmeside?

Ja, vi formidler også medicin godkendt til håndkøb uden recept. På den måde kan du drage fordel af vores tilbud om 100 % diskretion og fortrolighed også når det gælder håndkøbsmedicin i stedet for at klare dine indkøb af håndkøbsmedicin i supermarkedet i fuld offentlighed.

Hvordan sender i medicinen?

Medicinen fremsendes direkte fra vores samarbejdsapoteker. Apotekerne sender medicinen med forskellige distributionsfirmaer eller via en kurérservice. Du kan være fuldstændig sikker på fuld diskretion da vores samarbejdsapoteker altid fremsender pakker i en neutral emballage som ikke på nogen måde viser pakkens indhold. Når du handler hos onlineapotekerne, er du med andre ord sikret at du er den eneste der ved hvem du modtager din vare fra og som kender dens indhold.

Forhandler I kun godkendte mærkevareprodukter?

Nej, vi forhandler også såkaldt ”generiske” produkter fordi vi mener det kommer dig som kunde til gode. Den største forskel på et mærkevareprodukt og et generisk produkt er produktets pris. Derfor har vi også valgt at formidle generiske produkter. Vi ønsker at kunne tilbyde alle forbrugere en god sundhedsløsning til en overkommelig pris. Sundhed skal nemlig være for alle.

Værd at vide om generiske produkter: Generiske produkter giver den samme behandlingseffekt som varemærkeprodukterne, da de kemisk er ens: De aktive ingredienser er de samme og de findes i samme koncentrationer i produktet. En eneste, i praksis ubetydelig forskel er, at de såkaldte ”fyldstoffer”, dvs. inaktive ingredienser, kan være forskellige. Det kan f.eks. dreje sig om laktose der er et meget udbredt stof i medicin og har til formål at ”fylde” så de relativt små mængder af aktive stoffer kan forarbejdes til en pille som vi kan indtage. Hvilket fyldstof et præparat indeholder har ingen behandlingsmæssig betydning. Et generisk produkt vil dog se anderledes ud end det tilsvarende varemærkeprodukt, da det er et krav fra varemærkelovgivningens side. De generiske produkter kan for eksempel have en anden form eller farve så de udseendemæssigt adskiller sig fra varemærkeproduktet. De kan også - pga. de forskellige fyldstoffer - have en anderledes smag eller konsistens. Dette har dog ingen betydning for medicinens effekt som er den helt samme som varemærkeproduktets virkning .

Kan jeg stole på, at generiske produkter er helt sikre?

Ja, de generiske præparater går igennem en streng godkendelsesprocedure. Denne procedure har til formål at sikre forbrugerne og teste om det generiske produkt har samme virkning som mærkevareproduktet. Under godkendelsesprocessen skal producenten bevise, at de aktive stoffer samt deres virkning i kroppen (f.eks. deres virkningstid) er den samme. Medicinen er med andre ord fuldstændig identisk (bortset fra de inaktive stoffer som ikke har nogen betydning for medicinens virkning eller funktion), men du køber den blot til en meget lavere pris.

Kan jeg bestille medicin for andre?

Nej, din brugerkonto er personlig og kun du selv kan konsultere en af samarbejdslægerne igennem din konto. Kender du andre der gerne vil kunne bestille medicin med fuld diskretion, kan du roligt anbefale dem vores hjemmeside. Vi sætter en ære i at tilbyde fuld diskretion og det er sikkert for alle at oprette en konto hos os.

Hvor hurtigt leverer I min bestilling?

Ordrer som afgives og b etales før kl. 9 fra mandag til fredag fremsendes samme dag til en af de læger vi samarbejder med. Når lægen modtager din henvendelse, vil de behandle den så hurtigt som muligt. Hvis lægen skønner at den efterspurgte medicin vil hjælpe dig og er et forsvarligt valg til dig, så vil de godkende den og udskrive en recept. Recepten sendes direkte til et af vores partnerapoteker som vil f orberede og afsende dit præparat. Det er svært at forudsige den præcise leveringstid da alle partnerapoteker bruger forskellige distributionsfirmaer, men normalt afsendes alle ordrer inden for en til tre hverdage efter din betaling er modtaget.

Kan jeg afbestille min ordre, hvis jeg ombestemmer mig?

Du kan nå at afbestille din ordre uden nogen omkostninger, hvis den endnu ikke er afsendt fra et af vores partnerapoteker. Du betaler et gebyr hvis du først afbestiller efter ordren er sendt.

Er der restriktioner på hvilken medicin og hvor meget jeg kan bestille?

Bestiller du receptpligtig medicin foregår din bestilling som en forespørgsel der sendes videre til en af de læger vi samarbejder med. Godkendes din forespørgsel udskrives en recept. Normalt er det muligt at få udskrevet receptpligtig medicin til et forbrug svarende til tre måneder. Der er dog restriktioner på visse medicintyper, f.eks. medicin til mental sundhed.

Dækker min sundhedsforsikring mit køb af medicin?

Normalt dækker sundhedsforsikringer ikke produkter der er formidlet af os. Det er fordi vi ikke udsteder fakturaer fordi vi er en online sundhedsløsning. Vi er ikke direkte forhandlere af medicinen men formidler mellem dig og et registreret onlineapotek.

Kan I sende min medicin til andre lande?

Vi sender til alle lande i Europa (undtaget de Kanariske Øer). Vi kan ifølge lovgivning desværre ikke sende medicin til USA, Canada og Sydamerika.

Hvordan kommer jeg i kontakt med Jer, hvis jeg har spørgsmål?

Vores kundeserviceafdeling besvarer gerne dine spørgsmål over telefonen eller gennem vores kontaktformular. Har du spørgsmål vedrørende vores garanti om diskretion og vores forretningsbetingelser opfordrer vi dig til at læse vores fortrolighedserklæring og ellers er du naturligvis også velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået