• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Har du en skæv penis? Læs mere om Peyronies sygdom og krummerik behandling her

Har du noteret at din "lillemand" ser mere særpræget ud end den normalt gør? Du har eventuelt skæv penis? Det er ikke nogen hemmelighed, at dine kønsorganger gengiver hvordan din krop har det. Hvis du har svært ved at få en erektion, eller du har bemærket at din pik er mere krum end normalt, så kan det være du har en affektion som hedder Peyronies sygdom.

Hvordan opstår Peyronies sygdom? 

Det er ikke 100% sikkert hvordan denne dårligdom kan dannes, men det ser ud til, at der kan være flere årsager til at en mands diller pludselig opleve at en krumning indtræder sig.

Der er mange som mener, at lidelsen er en konsekvens af at din penis er beskadiget på en eller anden måde. Dette kan enten være under sex, eller hvis du har foretaget en kompliceret atletisk aktivitet, Peyronies syndromet kan også opstå hvis penissen har været udsat for en ulykke.

Relateret Artikel: Køb billig Levitra Vardenafil piller online uden recept

Hvis du lider af Peyronies kan du bemærke, at du har nogle af de følgende vanskeligheder. Det kan være at du har en reduceret formåen til at få en rejsning under seksuelt samleje. Det kan også være du bevidner psykisk stress eller skam over hvordan dit kønslem ser ud, dette kan have en indvirkning på din kontakt med din partner.

Hvilke stadier er der?

Lidelsen er sædvanligvis opdelt i 2 etaper, hvoraf det første er den akutte fase, og det næste er den kroniske fase.

Den akutte periode kan vare i mellem 6 til 18 måneder, og i denne tid danner der sig arvæv inde i pikken. Du vil i denne tidsramme også lægge mærke til, at du kan have smerte når du får en erektion. Krumningen af tissemanden kan også i denne situation blive værre. Den kroniske fase finder sted efter arvævet stopper med at vokse, og ikke mere bliver krum. Du bør under normale forhold ikke have ondt i dette stadie.

Har der været en stigning i antallet af sygdomstilfælde?

Det ser tilsyneladende ud som om, der har været en forøgelse i Peyronies sygdomstilfælde over de sidste par år, men dette kan skyldes, at der er udviklet nye medikamenter for mænd som har rejsningsproblemer. Det er sædvanligvis når mænd taler med deres læge om deres problemer med rejsning, at lægerne opdager at patienten lider af Peyronies.

Findes der en krummerik behandling?

Hvis du har set, at dit mandskøn ser ud som om det er mere krumt end det skal, så kan det være en god idé at opsøge en specialist. Hvis din dillermand har antydningen af en krumning, men det ikke ser ud til at blive værre, eller du stadig er i stand til at have sexsamkvem, så kan det være at din mediciner foreslår at du bare venter og ser hvad der sker. Han kan også hjælpe dig med at finde den rigtige peyronies sygdom behandling.

Kan en penis operation hjælpe?

Hvis denne kattepine er kontinuerlig, eller der indtræffer en forværring af krumningen, så kan din doktor også foreslå at du får opereret din tissemand. Det er dog meget tit et ultimo valg at få et kirugisk indgreb, da det i nogle fald kan istedkomme i en erektil dysfunktionalitet, hvilket jo ikke lige frem er det du begærer. Nogle læger vil foreslå at du får et penisimplantat, i denne henseende indsættes et implantat som varetager, at dilleren enten er bøjet eller den er stiv. Det kan være i biform af et implantat som kommer ind i pungen, dette kan derefter pumpes op med en pumpe, så du kan få en oprejsning før du har seksuelt samleje med din elskede.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået