• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad betyder manglende erektion hos mænd, og er der piller for erektion?

På et tidspunkt i mange mænds liv oplever de at have sværhed med at få en rejsning. Når denne eventualitet opstår, er der flere som ser dette som et nederlag. For nogle er det en engangs hændelse, for andre noget som genopstår. Dette benævnes også som erektil dysfunktion. Betegnelsen afbenyttes når man har sværhed ved at få en ståpik eller han mister erektionsmomentet under samlejesituationen.

Hvad kan problemer med erektion skyldes?

Dette forhold forefindes tit fordi der er en lav blodgennemstrømning til penis, det kan også være formedelst at de peniskirtler som skal sørge for, at manden får en erektion ikke funtionerer. Visse mænd lider også af indsnævrede penisblodkar, hvilket medføre reduktion af gennemstrømningen af blod. Der er også typer af testosteronmedicin som kan modificere kroppe. Ophobling af væske kan medvirke til prostataforstørrelse. Ulykker som er sket på tissemanden, kan også være en bevæggrund.

Skal du tale med en doktor?

Dette er typisk ikke noget som personer er særligt glade for at omtale. De føler at det krænker deres mandlighed at have problemer med erektion. Men hvis det vedvarer i mere end 3 måneder kan det være en god idé at opsøge din læge. Denne vil sludre med dig, og har en del spørgsmål som kan være med til at bedømme om tilstanden er psykisk eller fysisk. Der kan også foretages undersøgelser der gør det nemmere at stille en diagnose.

Spiller alder en rolle?

Jo ældre man bliver, lige gyldigt om du er mand eller kvinde, så har livsaldereren og seksualitet en rolle. Stivheden er ikke helt den som den har været før i tiden, og det vil kræve mere at blive erigeret. Dilleren bliver måske ikke så hård som tidligere.

At komme op i årene indebærer ikke automatisk, at du får rejsningsproblemer, men faktisk kan det være en faktor for problemet. Du kan overveje om dine erektionsproblemer er på grund af at du ryger cigaretter eller har et for stort forbrug af alkohol. Hvis du tager stoffer kan dette også være en årsag.

Hvad kan du gøre mod manglende erektion?

Din læge kan foreslå, at du får hjælp til din følelsesmæssige situation. Normalt har udeblivende evne til at få en stivert en kropslig oprindelse, som du kan behandles for. Men du skal vide, at depression, præstationsangst og forholdsproblemer kan få dine rejsningsproblemer til at føles mere fremtrædende end de er.

Der er forskning som har bevist, at det mad du indtager har en indflydelse på dit helbred. Og det samme gælder for erektionsproblemer. Det er vigtigt at du ikke spiser meget fede fødevare, da disse kan resultere i en tilstoppelse af blodbanerne, som kan påvirke pumpningen af blodet rundt i kroppen og ned til pikken.

Findes der erektions piller som virker?

Når du konsulterer din mediciner, så vil han se på den specifikke forfatning som din krop er i, dette er for at finde ud af hvad din tilstand beror på. Der eksisterer forskellige former af præparater som kan støtte, blandt andet erektions piller, såsom Sildenafil (Viagra), eller Tadalafil (Cialis).

Du skal ikke føle skam hvis du har kvaler med din pik.



Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået