• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad er den normale størrelse på en penis? Hvordan måler man penis længde?

Tror der er mange drenge, som fra de var ganske unge, har ladet blikket “smutte” lidt rundt i omklædningsrummet til gymnastik. Man skal nemlig ikke som dreng være ret gammel, før man lægger mærke til størrelsen hos andre drenge. Her er der jo tale om størrelsen på tissemanden. Og som ung mand, var det jo ofte størrelsen som var det vigtigste. Der er jo også mange ord som bliver sagt i den sammenhæng. Se på størrelsen af mandens sko, eller længden af hans fingre, eller wow, ny stor bil, sikkert en potensforlænger. Senere blev mange jo klar over, at det ikke er størrelsen der tæller.

Hvor stor er min Penis?

Men alligevel er det noget der optager rigtig mange mænd. Er min penis normal, eller er den for lille. Hvad er normal og unormal når det kommer til størrelsen. Selv tilbage i de gode gamle dage, når der blev lavet skulpturer og malet billeder af nøgne mænd, så blev der ikke lagt skjul på de mandlige kønsorganer. Også den gang lagde man vægt på, at kunne fremvise en penisstørrelse der ville noget, og som regel på en stor og muskuløs mand, tænk hvis alle så sådan ud den da i dag. Men i alt dette må man nemlig ikke glemme, at det ikke er størrelsen på penis, der har indflydelse på evnen til at gennemføre et samleje, eller hvor stor nydelsen den er.

Hvordan måler man størrelsen?

Der er dog alligevel lavet utallige undersøgelser, som skal danne baggrund for svaret på, hvor stor en gennemsnits penis er. Og hvordan finder man så lige ud af det. Jo, man måler. 

Relateret Artikel: Køb billig Sildenafil 100mg Viagra piller online uden recept

Den bedste og mest korrekte måde at måle på, er ved at måle undersiden af penis, fra pungens slutning og frem til spidsen af penishovedet. Og dette skal være i erigeret tilstand, det vil sige, ikke lille og slap, men stor og mægtig.

Hvad er en normal penis længde?

12.000.000 mænd i alderen 13-99 år, har derfor deltaget i en kæmpe “måling”. Alle målinger er i erigeret tilstand, lille 12,06 cm, normal 15,24 cm, stor 17,78 cm og meget stor 24,13 cm.

Og så er man jo igen tilbage til spørgsmålet om betydningen af størrelsen, hvis kvinderne er ude på en hurtig tur, ønsker mange en penislængde på 16,30 cm og en omkreds på 12,70 cm. Det er faktisk lidt større end de gennemsnitslige mål, da de ligger på 13,12 cm og 11,66 cm.

Undersøgte man så kvindernes ønsker, hvis de er i mere faste forhold, så kom man igen frem til, at det ikke er størrelsen som det kommer an på.

Er min diller for lille?

Alligevel er mange mænd så fortvivlet over størrelsen på deres penis, at de er klar til at prøve en masse forskellige hjælpemidler, i håb om at kunne ændre på længden og omkredsen. Det være sig tekniske hjælpemidler, kosttilskud og måske endda operationer. Men så længe man kan få rejsning med den man har, man kan gennemføre et samleje uden at den falder, og at ens partner er glad og godt tilfreds, er så der ingen grund til at gå i panik, et gennemsnitstal er kun et tal.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået