• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad er klitoris, og hvor sidder den? Hvad fører til en kvindelig orgasme?

Hvis man ser på kvindekroppen og kvindens anatomi, så sidder klitoris lige der hvor de små kønslæber de mødes. Og det er et meget følsomt område, og den er som regel ikke meget større end en lille ært, den kan dog sagtens have forskellig størrelse fra pige til pige, der er ikke en fastlagt størrelse på klitorisser.

Den kan egentlig godt minde lidt om tissemanden på en mand, da den faktisk også har et lille hoved og en slags forhud. Og den svulmer også op ved berøring eller når pigen føler seksuel lyst, helt på samme måde som hos en mand.

Hvad kan man se?

Og det man kan se af klitoris, det er egentligt kun toppen, hvis man kan sige det på den måde, en helt normal klitoris, mener man nemlig, er mellem 6 og 9 centimeter lang og 6 centimeter bred. Og den vokser faktisk hele livet, således er den når man er færdig med puberteten, dobbelt så stor, som da man blev født. Når man er 32 år, er den fire gange så stor, og når kvinden kommer i overgangsalderen, så er den blevet mere end 7x så stor, som da hun blev født. Det er altså virkelig en del af kroppen som udvikler sig hele tiden, og det “kun” for at give kvinden mulighed for at opnå en kæmpe tilfredsstillelse.

Hvornår dannes klitoris?

Men viste du, at det faktisk først er i uge 12 som foster, at det hele bliver dannet omkring genitalierne, at det afgøres om der kommet en pige eller en dreng ud af det.

Relateret Artikel: Køb Lovegra viagra piller til kvinder online

På baggrund af traditioner og religiøse trosretninger, er der desværre dele i verden, hvor man omskærer helt unge piger og fjerner deres klitoris, lige såvel som man omskærer baby drenge og fjerner deres forhud.

Hvordan får man orgasme?

En kvinde kan få orgasme ved at røre ved sin klitoris, ligesom en mand kan få orgasme ved at røre ved sin pik. Det er nemlig klitorissen som en kvinde normalt stimulerer med berøring, for at opnå en orgasme. Klitorissens lille hoved har nogle små kirtler, som udskiller et olieagtigt stof, som er med til at holde område fugtigt. På ens måde som skeden også bliver fugtig, når man bliver seksuelt ophidset.

Selve klitorissens opgave

Den opgave er kun, ikke kun, men kun at give dig en dejlig nydelse under samlejet.

Det menes sådan set at der er omkring 8000 nervetråde som forbinder klitoris med hjernens lystcentre, og selvom klitoris ikke er så stor som mandens penishoved, så har den faktisk dobbelt så mange nervetråde som der findes på mandens penishoved. Man regner med at 75% af kvinder kun kan tilegne sig orgasme under et samleje, ved samtidig at stimulerer deres klitoris, men til gengæld at op mod 95% kan opnå orgasme ved kun at stimulerer deres klitoris.

Når en mand er sammen med en kvinde, eller to kvinder er sammen, er det nemlig ofte det område der først berøres og stimuleres, enten ved berøring med en finger, ved at slikke, eller ved stimuli med massageapparater. Så det er naturligvis vigtigt, at man finder den stilling, hvor man på bedste måde kan komme til at stimulerer hinanden, og derved få den største nydelse og orgasme.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået