• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad er samleje, hvad skal du vide om sex og samleje. Hvad er petting for noget?

Sex og samleje, er enten noget man taler åbent om, eller også er det tys tys. Men det korte og det lange er, at uden et samleje og en sædafgang fra manden, eller måske med lidt hjælp fra en klinik, hvis det ikke kan lade sig gøre på almindelig vis, ville du sikkert ikke kunne sidde og læse denne artikel. For at der skal kunne komme nye mennesker på jorden, er dette stadig nødvendigt.

Hvad betyder samleje så?

Samleje er når to mennesker “ligger sammen”, og mandens erigerede penis føres ind i kvindens skede. Derefter bevæges deres hofter frem og tilbage, således at der opstår friktion og spændinger i kvindens skede. Dette stimulerer både kvinden og manden seksuelt, og giver under normale omstændigheder, på et tidspunkt orgasme og udløser sædafgang hos manden.

Har samleje et formål?

Samlejets egentlige formål, er jo at kvinden gerne skulle blive gravid, og føre slægten videre. Men den nydelse der er forbundet med sex, den følelsesmæssige del af at være sammen, og kærligheden mellem to mennesker, spiller så stor en rolle i parforholdet, at sex dyrkes oftere for nydelsens skyld, end for at blive gravid. Derfor er det også normalt at mange kvinder og mænd, beskytter sig præventivt for at undgå at blive gravide hele tiden.

Hvad er petting for noget?

Men seksuelt samvær, behøver ikke altid at ende i et samleje, mange praktiserer det der hedder petting, ordet er egentlig engelsk og betyder at kæle. Her kæler man med hinanden, hinandens krop og også kønsorganerne, som regel fører det til at den ene eller begge to oplever at få orgasme. Denne form for seksuel nydelse, kommer ofte ind i billedet hos helt unge, som måske ikke lige er klar til at tage det store skridt, samlejet. Hos personer, hvor det måske ikke lige er muligt at gennemføre et normalt samleje, og i parforhold hvor det at dyrke sex før ægteskabet er forbudt.

Samleje og seksuel praksis/udøvelse, er heller ikke kun et udtryk for noget som sker mellem en mand og en kvinde via kvindens skede, det kan også være oralsex og analt samleje, og det kan være mellem to kvinder eller to mænd.

Hvad hvis jeg ikke har en kæreste?

Det er jo heller ikke alle, som er så heldige at de har en fast partner, som de kan nyde seksuelt samvær med. Derfor er der jo også prostitution og bordeller overalt i verden, og det har der jo været alle dage. Husk at passe på dig selv, der lurer desværre mange sygdomme, som ikke er så behagelige, og som kan overføres ved seksuelt samvær.

Seksualitet gennem tiderne

Sex og erotik, har fyldt meget op gennem tiderne, og er blevet beskrevet helt tilbage til Oldtiden i det gamle Egypten og Grækenland, på billeder og vaser. Og her kan man sågar se, at gruppesex, onani, dyresex og homoseksualitet var fuldt ud accepteret. Få hundrede år efter Kristi fødsel, kom den nok mest berømte bog nogensinde, Kama Sutra, her beskrives 64 forskellige sexstillinger, og der gives en grundig vejledning i forførelsens kunst. Så her var der ingen tabu.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået