• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad gør en penis ring, hvordan bruger du den? Find den bedste penis ring

Det er måske ikke alle som har hørt om en penis ring, men den kan dybest sset være et vidundermiddel hvis du har udfordringer med at få en erektion, eller hvis du og din partner bare gerne vil prøve noget nyt under dynerne. En penis ring kan være lige det I savner, for at få gnisten tilbage i jeres kærlighedsforhold.

Hvad gør en penis ring?

Som navnet antyder så er en penis ring en cirkulær ring som for det meste er fabrikeret af silikone, metal, læder, gummi eller plast, som bliver placeret ved roden af en kønslem for at begrænse blodgennemstrømningen til penissen. En penis ring kan hjælpe med at resulterer i hårdere og længerevarende erektioner som igen kan forøge intensiteten af klimaks for jer begge.

Hvad er den bedste form for penis ring?

Det er signifikant at du varetager at finde ud af hvorfor du forudsætter du har behov for en penis ring, og at du sætter dig rigtigt ind i de forskelligartede versioner af penis ringe som der findes på markedet. Du skal være klar over at det kan resultere i skader på din diller hvis du bruger en forkert én, eller du gør brug af den alt for længe.

Relateret Artikel: Køb Kamagra opinie 100 oral jelly Sverige

Hvis du er nybegynder når det handler om penis ringe, så kan det være en god idé at starte med at købe en som er justerbar. Dette betyder at det er muligt for dig at beslutte hvor stramt penis ringen skal sidde, på den måde har du muligheden for at justere den lidt hvis det bliver for ubehageligt at have den på, det er også hurtigere og nemmere for dig at fjerne denne ring. De ringe som ikke kan justeres bliver for det meste benyttet af de personer som har mere erfaring, og som ved hvordan deres penis reagerer på en ring.

Hvordan virker en penis ring med vibrator?

Sommetider tager det lidt længere tid for din kæreste at blive pirret under sexsamleje, research forestår at det kun er en lille procentdel af kvinder der får orgasme kun fra penetrerende sex. Den vibrerende pikring kan hjælpe med at anspore din partners klitoris under samleje. Dette kan være med til at gøre oplevelsen mere intens for jer begge to. I modsætning til de andre afarter benyttes vibrerende penis ringe for det meste i den nederste del af penissen - men ikke under testiklerne.

Tips for at gøre oplevelsen bedre for jer begge

Der er nogle ting som du skal huske på, når du udnytter en penis ring, for det første er det vigtigt at sørge for, at det er noget som begge parter er indforstået med. Fortsæt ikke med at bruge den, hvis begge ikke føler lyspunkterne. Nogle gange kan det betyde, at en mands tissemand bliver for fyldig når den er hård, og dette kan være smertefuldt for kvinden. Andre situationer kan manden ikke lide, hvor sensibel det gør ham. Med andre ord, kommuniker om tingene og sørg for at begge parter opelever det er en komfortabel følelse.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået