• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad skal du vide om ældre og sex, find spændende samlejestillinger for ældre

Selvom man er kommet op i årene, håret er blevet lidt gråt og det måske knirker lidt i leddene, er det absolut ikke ensbetydende med at ens sexliv er gået på pension. Der er mange aldrende som nyder at have sex, og mange som faktisk har det regulært. Adspurgt viser det sig, at 68% af de 60-69-årige, har haft sex inden for de sidste 4 uger, og 30% af de 70-årige og omend ældre. Research i 4 europæiske lande viser, at seniorer i grunden er meget sexaktive.

Udfordringer for ældre og seksualitet

Det er klart at der kan være forskellige udfordringer jo ældre man bliver, men det helt store pres og præstationsangsten som man måske oplevede som ung, den er nok dalet med tiden. Jo ældre man bliver, jo mere ændre kroppen sig jo også, og sådan noget som sygdom og usund levevis, spiller jo naturligvis stadig en rolle. Men der står ikke skrevet nogen steder, at sexlivet bliver dårligere med alderen, tvært i mod fortæller mange, at deres sexliv er blevet optimeret med alderen.

Roligere i soveværelset

Det er jo heller ikke sikkert, at det går helt så vildt for sig, som det gjorde i de gode gamle dage, hvor kroppen kunne vrides og drejes i alle retninger, og hvor man kunne blive ved hele natten. Men hvem siger også at det skal blive ved med at være sådan. Afdæmpet og rolig sex er lige så hyggelig når man er blevet lidt alderdomsvækket. Selvom man gerne vil dyrke sexsamvær som gammel, så skal kroppen og helbredstilstanden jo kunne følge med. 

Relateret Artikel: Køb billig Cialis Tadalafil piller online uden recept

Spørger man mange ældre, vil de nemlig sige, at det ikke er helt så tungtvejende med den fysiske sextilfredsstillelse, men mere om det intime samvær. Det fordrer måske også lidt arbejde og stimulation, at blive seksuelt opildnet nu, end det gjorde tidligere, hvor man bare skulle se på, eller tænke på sin samværspartner, så var der fyt i fejemøget.

Hvilke problemer kommer med alderen?

Det sker jo også, at kroppen med alderen begynder at stille sig lidt på bagbenene, hos kvinderne bliver skeden måske knap så fugtig som før, og hos mændene kan det være, at det bliver lidt vanskeligere at få rejsning og opretholde den. Men disse problemer er allesammen nogle som ens læge kan hjælpe med, og det er da ikke pinligt at søge hjælp, bare fordi man er gammel og grå. Lægen vil kunne foreslå østrogenholdige piller til kvinden, brugen af glidecreme, og hjælpemidler til manden så som medicin mod rejsningsproblemer, penispumper og vibrator. Der er bestemt ingen grund til at give op, bliv ved med at forsøge, og tal med din partner, man går jo ikke hen og bliver aseksuel, bare fordi man bliver ældre. Man skal dog lige huske på en ting, har man eventuelt fået en ny partner, er det vigtigt at huske på, at kønssygdomme ikke har nogen alder.

Seksualitet og alder

Seksualitet handler jo om det samme, uanset om man er ung eller gammel. Om man er heteroseksuel, homoseksuel eller biseksuel. Det handler om behov, følelser, kærlighed, ømhed og mange andre ting, og ikke bare det at skulle få børn, og føre slægten videre, det stadie er jo overstået for de fleste, når man er kommet godt op i årene.

Så nyd sexlivet, så længe I kan.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået