• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad skal du vide om at have sex under menstruation, kan man blive gravid?

Her kommer man ind på et emne, som er af intim og særpræget karakter, noget som for mange er et tema man decideret ikke taler om. Bør man udføre samleje mens man har menstruation eller ej. Kan man, og ikke mindst, må man. Det er både normalt at have lyst til sex under en menstruation, og ikke at have lyst. Det kommer jo helt an på det individuelle par, og så sandelig også på hvor meget den enkelte kvinde bløder, og om hun har menstruationssmerter og så videre. Nogle kvinder bløder voldsomt, har mange menstruationssmerter og er i mega dårligt humør. Det er derfor ikke nemt at sige.

Føles det godt at have sex mens man har udflåd?

Det er også vidt forskelligt, hvordan mænd og kvinder opfatter det at have seksuelt samvær under menstruationen. Nogle tænder på det, og andre opfatter det som værende ulækkert. For mange stemmer sexsamleje og blødning ikke sammen.

Farligt at have sex imens man har menstruation?

Nej, man det kan man, og det må man. MEN brug det ikke som en sikker prævention. Risikoen er meget lille, for størstedelen af kvinder, men kan ikke udelukkes 100%. Man har regnet ud, at en kvindes livscyklus har omkring ca. 2000 dage med blødninger, der svinger mellem 3-7 dage. Og det viser sig, at man rigtignok er i stand til at undfange under en menstruationsperiode, da partnerens sæd, hvad mange faktisk ikke aner, maksimalt kan blive i kvindekroppen i omkring en uge. Det vil med andre ord sige, at hvis du dyrker ubeskyttet sex, selv mens du menstruerer, så kan hans sædceller overleve i dit underliv, ind til din ægløsning begynder igen.

Det er også meget varieret hvornår en kvinde har sin ægløsning, nogle kvinder har den systematisk, mens andre damer har den forskudt. Så hvis man ikke higer efter at der kommer småbørn lige med det samme, bør man ikke have ubeskyttet samleje samtidig med at kvinden har sin menstruation.

Er der fordele og ulemper, ved at have sex mens man menstruerer

Ja det mener nogle kvinder. Der er kvinder som fortæller, at de rent personligt føler det at have samkvem, som værende smertestillende på en måde, da kroppen frigiver nogle hormoner i forbindelse med nydelsen, såsom oxtocin, prolactin og endorfiner.

Der er også nogle kvinder oplever også følsomheden i underlivet og skeden på forskellige måder. Nogle er meget følsomme, og synes at det fører til ekstra nydelse under hyggestunden, andre synes at det er for ømt under menses, og derfor gør mere ondt og er mere ubehageligt end normalt.

Er der risici forbundet med det?

Man mener også at der er en lidt større risiko for infektioner under menstruationen, da livmoderhalsen åbner sig ganske lidt, således at blodet kan forlade korpus. Dette kan betyde, en højere risiko for infektioner. I det hele taget er der jo en chance for at få seksuelt overførte sygdomme, hvis man er med én, man ikke kender godt.

Så stort set, er der ikke noget som burde stoppe hyggen under en menstruation, vil man være på den sikre side, på flere punkter, så er det på med kondomet.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået