• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvad smager sæd af og hvad indeholder det? Hvad består sæd af?

Utallige dele af befolkningen har stensikkert på et eller andet tidspunkt grublet over hvad sæd smager af. Er den bestandigt varm? Smager den saltet, sødt, bitter eller endda surt. Chancen er at smagen af din sæd den skifter alt efter hvilke madvarer du har indtaget.

Hvorfor dufter sæden anderledes nogle dage?

Har du lagt mærke til at din sved og din krop lugter særpræget, eller at din urin er anderledes hvis du spiser forskellige fødevarer? Det samme gør sig gældende for sæd, alt efter hvilke fødevarer som du indtager, så kan det ændre sammensætningen af din sperma, og det vil have et minimalt udfald på din penissmag.

Hvad består sæd af?

Sperma er blot en af de uendelige bestanddele af hvad sæd indeholder, men det er den mest velkendte del, og det er også den centrale andel. De andre dele af sæden er der som hjælpere med en eneste funktion, og det er at få sperma til at komme frem til ægget. I gennemsnittet vil en mand producere mellem 2 til 6 ml ved sædafgang.

Hvordan tester du sædkvalitet?

For at afmåle din sædkvalitet så bliver den sædvanligt undersøgt under et mikroskop for at se om der er sperma i sæden. Den typiske måde at undersøge sæden på, er ved at aflevere en sædprøve hos din læge som så undersøger sæden og dens egenskaber. Ny sæd produceres kontinuerligt i testiklerne og tager ca. 42 til 76 dage at modne.

Relateret Artikel: Køb billig Cialis Tadalafil piller online uden recept

Dette resultere også i at den sæd du ser nu, er et resultat af hvordan din krop har haft det over de seneste 3 måneder, så det kan være en god idé løbende at efterprøve sæden for at se, de transformationer der har været i kvaliteten.

Hvad betyder klumper i sæden?

Der er ingen grund til at blive ræd hvis du oplever at der er klumper i sæden, dette fænomen optræder jævnligt, og slet ikke så farligt som det måske lyder til at være. Sæd kan faktisk skifte sig i konsistens og udseende i minutterne efter at den har forladt kroppen.

Hvad er tyk sæd?

Hvis du har registreret at du har en tykkere sæd end normalt, så kan det være du er nervøs for om det er rigtigt eller om det er noget som du skal være bekymret over. Men tyk sæd er slet ikke noget som du skal være bange for, faktisk kan de proteiner som er i sæden forårsage, at den bliver tyk, klæbrig og klumpet. Egentligt vil du hellere have at sæden er federe, da den på den måde bedre bliver i kvinden, da den ikke bare løber ud af hende.

Det er en af de ting som alle kender, men som der ikke rigtig er nogen som decideret taler om. For mange mænd kan kvaliteten og smagen af deres sæd, have en meget stor indflydelse på deres selvtillid. Det er vigtigt at du sørger for, at holde øje med din sæd og dens kvalitet, da den kan sige en masse om din krops sundhed.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået