• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvordan får man en større diller, kan penisøvelser eller penispumpe hjælpe?

I en eller anden livsperiode i en mands liv har han set ned på sin tissemand og grublet, er den stor nok? Hvad kan jeg afprøve for at få den forstørret Den gode nyhed er at der er flere forhold som du kan gennemprøve, dog er det ofte ikke er noget som har en vedvarende udslag på udformningen af din penis. Der er sikkert mange som overvejer hvordan får man en prægtig diller.

For at få en længere penis er der flere eksperimenter som du kan udføre, du kan prøve med penisøvelser, eller du kan udnytte en penispumpe til at modificere din penisstørrelse med.

Hvad er penis øvelser?

Præcis som det lyder så er penisøvelser alternative potentielle træningsøvelser som du kan praktisere for at få din penis udstrukket, eller for at få den tykkere. Den måde som disse virker på, er at intensivere svulmelegemerne i tissemanden, de kan også anvendes for at strække og udvide selve penisvævet, når du gør dette, så kreeres der nye vævsceller i huden. 

Relateret Artikel: Køb billig Sildenafil 100mg Viagra piller online uden recept

Du skal dog være varsom med denne metode da den kan resultere i kvæstelser på din penis hvis du udøver forfejlede træninger, eller hvis du gør dem ukorrekt.

Har penispumper en effekt?

Et andet instrument som du kan overveje for at få en mere voluminiøs pik, er en penispumpe. Som navnet angiver, så er det en pumpemekanisme som placeres ned over pikken, derefter formes der vakuumtryk, som er med til at sørge for din penis bliver udvidet og mere hård en den er til hverdag.

Hvordan får man en større penis

Det er meget centralt at du sørger for, at forstå de symptomer som opstår når du forsørger at få en større stivert naturligt. Det er vigtigt, at du holder øje med om der opstår bobler på din penis, dette sker ofte som følge af brugen af for meget pres på penis og over alt for lang tid. Hvis du opdager at der er sår på din penis, så kan det være en god idé at vente lidt førend at du laver flere manøvre. Hvis din penis bliver hævet, så kan dette være på grund af at der er betændelse i penissen, dette kan i værste tilfælde føre til en erektil dysfunktion.

Vitaminer og mineraler som kan hjælpe

Når du laver penisforlængelsesøvelserne, så er der kosttilskud, mineraler og urter som du bør tænke på at have med i din daglige kost. C-vitamin er anset for at have en påvirkningskraft på kroppen, zink og magnesium er også væsentligt. Uorganiske materialer, der har en positiv indvirkning på sexaktiviter, er calcium, vitamin B12, E-vitamin og folinsyre.

De fleste mænd er nervøse for om deres penis er stor nok, men for mange er dette egentligt en psykisk problemstilling og ikke en fysisk, der er mange som føler at deres kønslem ikke er stor, men rent faktisk ligger de fleste mænd inden for normen, når det kommer til penislængde og penisbredde.

Som nævnt tidligere så er der flere ting som du kan forsøge, hvis du overvejer hvordan får man en større diller naturligt. Størrelsen på dit kønsorgan er ikke noget som du skal skamme dig over.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået