• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvordan onanerer mænd, og er det sundt at onanere hver dag, læs mere her

Hvad betyder ordet onani. Det betyder at man tilfredsstiller sig selv seksuelt, ved at stimulere og kæle for sine egne kønsorganer. Manden gør dette ved at berøre sin penis og pung, hvor den mest følsomme del nok er penishovedet. Dette gøres som regel ved, at danne en ring med fingrene som føres frem og tilbage over penissen, og dette bliver manden så ved med, til der som regel kommer en orgasme og i de fleste tilfælde også en sædafgang.

Hvordan kan man onanere?

Der er dog et utal af forskellige måder at onanere på, både ved egen hjælp med hånden, men også med hjælpemidler, dette kan være i form af en kunstig fremstillet efterligning af kvindens skede. Hjælpemidler bruges ikke kun i forbindelse med egen tilfredsstillelse, men kan også anvendes som behandlingshjælp, hvis manden lider af rejsningsproblemer eller andre seksuelle problemer. Manden kan også onanere og opnå orgasme, ved hjælp at stimulans af prostata eller anus, med brug af en finger eller en dildo. Nogle mænd hygger sig med at se i blade, eller se en pornofilm, andre har seksuelle tanker eller fantasier.

Hvem onamere mest?

Det er noget de fleste mænd gør med jævne mellemrum, og det at tilfredsstille sig selv, har drenge og voksne mænd gjort alle dage.

Relateret Artikel: Køb billig Levitra Vardenafil piller online uden recept

Og det at tilfredsstille sig selv (uanset om man er mand eller kvinde), har absolut ikke noget at gøre med, at man ikke længere elsker sin partner, eller at man ikke føler at man bliver tilstrækkeligt tilfredsstillet. Onani bruges også som petting, kærtegn af kønsorganerne som udløser orgasme, uden at det nødvendigvis fører til et egentligt samleje.

Er det sundt at onanere?

Ja det mener forskere helt bestemt, det viser sig at kroppen frigiver endorfiner (som ved sex), som fremmer den behagelige følelse af lykke og velbehag, der kommer med en orgasme. Der frigives også hormoner i kroppen, som giver en bedre søvn, og så mener man endda også, at immunforsvaret bliver gavnet, da onani frigiver kortison i kroppen. Der er endda lavet scanninger af hjernen på mænd, som lige har haft orgasme, og her ligner hjernen en heroinmisbrugers hjerne, da en orgasme udløser den største ikke-medicinske blanding af dopamin.

Kan man onanere hver dag?

Før i tiden mente man dog, at det var umoralsk og direkte sundhedsskadeligt at onanere, og den unge dreng fik pænt besked på, at holde hænderne oven på dynen. Dette er dog ikke tilfældet, det er ikke skadeligt at onanere, og selvom man gør det flere gang om dagen, kan man ikke bruge alle sine sædceller på den måde, da kroppen danner ny sæd hele tiden, så når det gælder samleje med en kvinde, for at gøre hende gravid, er der stadig en masse tilbage.

Hvor kommer ordet onani fra. Ja det nævnes faktisk i Bibelen (1. Mosebog), hvor Onan ikke ville gøre sin afdøde brors kone gravid, og derfor trak sig ud lige inden han fik udløsning, og lod sæden ud på gulvet. Dette er også senere blevet omtalt som afbrudt samleje. Man må dog ikke bruge dette som en sikker prævention, da mænd kan have udløsning uden helt at nå at blive klar over det.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået