• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Jeg har ikke lyst til sex? hvad kan du gøre ved manglende sexlyst

Udeblivende lyst til sex med sin partner, er noget som i den grad kan skabe meget store udfordringer i et samliv. Og dette er noget som ikke kun kvinder kan mærke, men også mænd. Hvorfor har du ikke lyst til at have sex med mig? Hvad gør jeg galt? Elsker du mig ikke længere? Det er blot nogle af de spørgsmål, som ens partner måske vil stille. Og man vil som regel kunne svare, det ved jeg ikke, du gør ikke noget galt, og jo naturligvis elsker jeg dig, kan bare ikke forklare hvorfor.

Hvem rammes af manglende sexlyst?

Men det viser sig, at nul sexlyst hos f.eks. kvinder rammer omkring hver 10. dame, så man står decideret ikke alene om at have det problem. Det står heller ikke nedfældet, at det er noget som man skal tåle hele tiden, det kan komme og gå i forskellige tidsrammer.

Hvorfor har jeg ikke lyst til sex?

Problemet er at det kan være meget tricky at finde ud af hvorfor, at kvinden ikke har lyst til sex. Det er jo sådan, at både for mænd og kvinder, spiller den biologiske, den psykologiske og den sociale side af sagen ind. Det er jo ikke bare sætningen, nej, jeg har ondt i hovedet her til aften.

Relateret Artikel: Køb Lovegra viagra piller til kvinder online

Der kan ligge diverse årsager gemt under den manglende sexlyst hos kvinder. Og som regel kan det være svært at sætte ord på. Det kan nemlig være, at man rent faktisk atter kan finde lysten, uden den helt store kattepine. Find en stille stund med din kærste, og tal lidt om hvad der kan være årsagen til, at lysten fordufter, når man kommer under dynen. Som regel viser det sig, at være et væld af psykologiske stressfaktorer, der flyver rundt i hovedet og barrikaderer for lysten til at have sex. For ofte skyldes det ikke kroppens manglende evne til at have samleje, med hovedets indifferens til lige at fokusere på det det egentlig drejer sig om.

Hvad har stress med sexlysten at gøre?

Tit er man lidt stresset og træt når man endelig kommer i seng, ungerne er lige blevet puttet, man føler sig måske ikke helt på toppen, kan endda være man lige kom til, at kikke lidt i spejlet da man tog tøjet af, og så blev det hele ødelagt, øv nu har jeg igen taget ekstra kilo på, nu finder han mig bestemt ikke lækker længere, du havde lovet at..... Mange forestillinger som bestemt ikke har nogen fysiologisk effekt på et samleje, men som mentalt kan dræbe enhver iver.

Hvad kan vi ændre i vores forhold?

Når kvinden ikke har lyst til at elske, så find ud af, om der er noget i dagligdagen som kan ændres, og så prøv at tænke på de forhold/anliggender som virkeligt giver begær til sex.

Og slutteligt er der jo også den side af sagen, som kan skyldes fysiske årsager. Har din hormon balance ændret sig, enten på grund af en fødselsoplevelse, eller fordi du nærmer dig en alder hvor hormonbalancen ændrer sig. Kuk i hormonbalancen, er hyppigt det samme som et STOPskilt, når det gælder kvindekroppen og sexlysten. Tag for eksempel lige en snak med lægen, få lavet en blodprøve, og få tjekket tallene igennem.

Det kan være de små ting, som kan være med til at din sexlyst kommer retur.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået