• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Hvordan kan jeg følge min ordre?

Når vi har modtaget din ordre, sender vi en bekræftelse per e- mail. I din bekræftelse finder du en unik kode til vores trackingsystem . Her kan du tjekke, at lægen har godkendt din ordre og at apoteket har afsendt ordren. Hvis det er muligt, vil du også kunne se hvor langt pakken er nået på sin vej til dig. Dette er afhængigt af det enkelte distributionsfirma og deres procedurer og systemer. Det er vores partnerapoteker der har indgået aftaler med distributionsfirmaerne og mitapotek24.com har ingen indflydelse på disse aftaler og dermed heller ikke på deres forskellige track and trace systemer. Har du alligevel spørgsmål så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Hvad skal jeg gøre hvis distributionsfirmaets trackingsystem viser, at varen er leveret, men jeg ikke har modtaget den?

Har du ikke modtaget din pakke, så anbefaler vi at du først tjekker om distributionsfirmaet har efterladt en besked i din postkasse. Hvis dette ikke er tilfældet og distributøren fastholder at have leveret din pakke, men du ikke har modtaget den, skal du meddele distributøren at pakken er blevet væk. Det tager normalt op til 14 forretningsdage at behandle en sag om en mistet pakke og du skal enten kontakte distributøren direkte og bede om en sådan undersøgelse eller vores kundeservice. Du skal desuden give en meddelelse til dit kreditkortselskab hvis du har brugt et kreditkort samt til politiet.

Hvornår kan jeg forvente at modtage min ordre?

Ordrer som afgives og b etales før kl. 9 fra mandag til fredag fremsendes samme dag til en af de læger vi samarbejder med. Når lægen modtager din henvendelse, vil de overveje den så hurtigt som muligt. Hvis de skønner at den efterspurgte medicin vil hjælpe dig og er et forsvarligt valg til dig, så vil de godkende den og udskrive en recept. Recepten sendes direkte til et af vores partnerapoteker som vil f orberede og afsende dit præparat. Normalt afsendes alle ordrer inden for en til tre hverdage efter din betaling er modtaget.

Hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke er hjemme når min pakke bliver leveret?

Distributionsfirmaerne forlanger ofte at du skriver under for at bekræfte leveringen af din pakke. Hvis du ikke er hjemme, så vil chaufføren enten efterlade en seddel eller kontakte dig med det samme over telefonen med henblik på at aftale et andet tidspunkt for leveringen. I nogle tilfælde kræver det at du selv ringer til distributøren for at aftale en ny leveringstid. Aftaler du ikke en ny tid, vil din pakke blive leveret tilbage til det apotek der har afsendt din pakke. Nogle distributionsfirmaer opkræver et tillægsgebyr for at genfremsende din pakke.

Hvordan sendes min ordre?

Alle ordrer pakkes af et af vores partnerapoteker i Europa i en neutral indpakning for at respektere dit privatliv. Distributionsfirmaet vil oftest men ikke altid forlange en underskrift der bekræfter din modtagelse af pakken. NB: Bestiller du til levering uden for EU så er apotekerne forpligtet til at vedlægge en faktura uden på pakken som overordnet beskriver pakkens indhold samt dens værdi.

Hvad er leveringsprisen?

Vi opkræver ikke leveringsgebyr for receptpligtig medicin. Vi fokuserer altid på at kunne tilbyde den bedst mulige kundeservice. For håndkøbsmedicin bestræber vi os på at holde leveringsomkostningerne så lave som muligt , men da det er partnerapotekerne der har indgået aftaler med deres distributører kan vi ikke påvirke din konkrete leveringspris. Når du afgiver din orde vil du selvfølgelig kunne se den endelige leveringspris.

Hvilke destinationer leverer I til?

Vores samarbejdsapoteker leverer til stort set alle lande i Europa, dog er det desværre ikke muligt for apotekerne at sende til de Canariske Øer.

Leverer i til USA, Canada og Sydamerika?

Nej, af lovgivningsmæssige grunde må vi desværre ikke levere medicinske produkter til hverken USA, Canada eller Sydamerika.

Har mitapotek24.com en EU-certificering for onlineapoteker?

Da vi ikke er et onlineapotek men udelukkende formidler ordren til apotekerne har vi ikke nogen EU certificering. A potekerne som vi samarbejder med har enten denne certificering eller er kvalificerede til at få en sådan certificering.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået