• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Lider du af for tidlig udløsning, så læs mere om præmatur ejakulation her

For tidlig spermudløsning er et kolossalt problem for mange hankønsvæsner, og tit er det også det største seksuelle problem som en mand kan gennemleve.

Man mener faktisk at omkring otte procentdele af alle herre erfarer, at de opnår erektion på under ét minut. Og det er beklageligvis for mange lige rapt nok. Både for manden, men jo også for den som han er sammen med, da ingen af dem jo når at opnå ret meget nydelse, før det hele er overstået igen.

Hvad er for tidlig udløsning?

Mange mænd er i sandhed kede af, at det går så hastigt, og er ræd for at blive set ned på af partneren. Ja - bare du får noget ud af det, så er det jo fint. Helt op til 23% af den mandlige befolkning i verden, lider af for tidlig sædafgang i en eller anden grad. Hvad er så for tidlig sædafgang, hvor længe skal der gå? Det er jo meget forskelligt fra person til person, men man taler om det som et medicinsk problem, hvis der går under to minutter.

For tidlig udløsning er dybest set ikke noget, som man kender kilden til. Det er kvaler, som opleves alle steder på jordkloden, og for ca. 75 procent af alle hanfolkene, findes der ingen påviselig kilde.

Relateret Artikel: Køb Kamagra opinie 100 oral jelly Sverige

Her er der stadig også mange som oplever det som noget ekstremt tabubelagt, noget man helst ikke ønsker at dele med andre, ej heller gå til lægen med. Bedre at man kan få udløsning, end slet ikke. Men, det er ikke løsningen på problemet.

Er det en psykisk lidelse?

Tidligere anså man problemet for at være et psykisk problem, i dag er forskere dog kommet frem til at det kan skyldes et nedsat serotonin-niveau i nervebanerne. Serotonin spiller en central rolle i kontrollen over sædafgangen. Det kan også skyldes angst, depression eller nervøsitet. Muligheden kan også ligge i sygdomme som har påvirket nervesystemet, eller ekstrem overfølsomhed på penishovedet.

Hvordan holder man længere i sengen?

Der er mange råd og bud, stop undervejs, tal om vejret, tænk på noget andet, det er også meget godt, men lige lidt hjælper det jo. Han har jo problemerne.

Der findes dog andre ting som måske kan hjælpe lidt på præmatur ejakulation. Der er faktisk kommet et kondom på det globale markede, som indbefatter en bedøvende salve, den gør at han jo ikke er så følsom som normalt, og på den måde måske holder lidt længere, inden noget hænder.

Hvad kan lægen foreslå for behandling?

Men når så alt det er sagt, så kom til din praktiserende læge, og tal med lægen om det. Det er ikke noget nyt for en læge, og de ved helt sagtens hvorledes de kan hjælpe. Der findes nemlig flere behandlingsmuligheder, både samtaleterapi og medicinske behandlinger. Der findes for tidlig udløsningspiller som kan støtte med problemet.

Samtaleterapien kan måske løsne nogle hårdknuder og problemer i parforholdet, det kan også være samtale om seksuel træning, som kan være en form for ‘squeeze-teknik’ og en start-stop-teknik, som kan bistå manden med at holde udløsningen tilbage. Lidt som en kvindes bækkenbunds øvelser.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået