• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Om os

Mitapotek24.com tilbyder dig en nyskabende sundhedsløsning som du kan tilgå fra dit eget hjem.

Vores mål er at respektere menneskers behov for selv at tage kontrollen over deres egen behandling. Vi ved alle at det ikke altid er lige let at få den service man gerne vil have i det offentlige sundhedssystem. Vi tror helt grundlæggende på, at du får den bedste sundhed når du selv tager styringen. Med mitapotek24.com kan du i stedet for at overlade behandlingen til det offentlige sundhedsvæsen gøre brug af vores tilbud og ikke mindst vores kundeservice hvor du som patient er i centrum.

Vision

Vi mener helt grundlæggende, at du er den bedst kvalificerede til at træffe beslutninger om dit eget helbred. Vi kender trods alt selv vores krop og vores behov bedst. Og n år du får den rette information, tror vi på, at det er muligt for også for helt almindelige mennesker uden medicinsk baggrund at træffe informerede og gode beslutninger om hvilke behandlingsmuligheder de foretrækker. På mitapotek24.com stiller vi en platform til rådighed som dels fungerer som et opslagsværk og dermed gør det muligt for dig at informere dig grundigt før du tager nogle beslutninger og dels gør det muligt at komme i kontakt med EU-registrerede læger uden ventetid.

Hvad er mitapotek24.com?

mitapotek24.com giver dig mulighed for at tilgå ekspertviden på en anden måde. Vi stiller såvel information som en fuldstændig online helbredsservice til rådighed for dig. Vi gør det f.eks. nemt for dig at få en konsultation hos en kvalificeret læge og efterfølgende at kunne bestille enten den receptpligtige medicin eller håndkøbsmedicin du er blevet anbefalet. Denne fremsendes af vores partnerapoteker i EU.

Hvorfor bruge mitapotek24.com?

Vil du gerne undgå at tale med din praktiserende læge om et specifikt helbredsproblem? Der kan være nogle helbredsmæssige udfordringer vi gerne vil undgå at sidde direkte over for et andet menneske og tale om. Her vil vi gerne hjælpe dig, så du kan få en behandling i stedet for som mange at udskyde og undgå den behandling der vil kunne give dig en bedre livskvalitet.

Eller m angler du, som de fleste mennesker, simpelthen bare tid til at få besøgt din praktiserende læge? De praktiserende læger holder jo også fri på et tidspunkt og det kan være svært at nå forbi i åbningstiden for mennesker som arbejder . På mitapotek24.com tilbyder vi et onlinebaseret alternativ som du kan tilgå lige præcis når du har tid til det.

Tager det bare for lang tid før du kan få en tid hos din egen læge? Ventetiden på en ikke-akut konsultation er lang i de fleste lægepraksisser, ofte flere uger eller i nogle tilfælde flere måneder. Hos os kommer du til med det samme via vores e-konsultationssystem. Du behøver med andre ord ikke vente på en behandling, men du kan komme i gang med det samme.

Eller ønsker du fuldstændig diskretion omkring din medicin? Ved hjælp af vores samarbejdsapoteker fremsendes din medicin i diskret emballage og du undgår at stå på apoteket og få vejledning om din medicin i et ikke-privat rum.

Med andre ord: De fleste mennesker har et ønske om at kunne holde deres helbredsudfordringer private . Vores mission nummer 1 er give dig den rette medicinske behandling under private former. Når du bruger vores side, behøver du slet ikke at opsøge hverken din praktiserede læge eller dit lokale apotek. Du er stadigvæk garanteret behandling af EU-registrerede læger som vil vejlede dig og evt. udstede en recept som passer til din sundhedsudfordring. Du kan altså få samme professionelle og sikre behandling gennem vores side. Vi ønsker at give dig som patient mulighed for at tage kontrollen over din egen behandling tilbage . Igennem vores side kan du arrangere alting selv på en fuldstændig diskret måde. Vi har adgang til læger og apoteker som er registrerede i EU og som udelukkende leverer godkendte og gennemtestede præparater fra respekterede fabrikanter. Når du bruger den sundhedsløsning vi tilbyder gennem vores hjemmeside, behøver du heller ikke bekymre dig om ikke-godkendt eller farlig medicin. Vi tilbyder endda såkaldt ”generisk medicin” som er et gennemtestet alternativ til dyr varemærkemedicin (producenterne skal bevise at indhold og virkning er den samme), så du får den bedste behandling til en rimelig pris.

Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået