• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefon support Telefon support
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Danmark Telefon: International Telefon:
Betalingsmetoder
Levering

Persondatapolitik

Denne privatlivspolitik beskriver hvordan mitapotek24.com indsamler og håndterer persondata.

Introduktion

Hos mitapotek24.com er vi som enhver anden onlineshop nødt til at processere persondata for at kunne modtage og afsende dine ordrer. Vi tager vores ansvar meget alvorligt, fordi hele vores virksomhed er bygget op om at kunne tilbyde dig et niveau af diskretion som din praktiserende læge ikke kan.

Vi lever op til GDRP - den nye Europæiske datasikkerhedsforordning som sikrer at:

  • Vi kun indsamler de persondata som er nødvendige for at kunne processere dine ordrer.
  • Vi beder dig om eksplicit at acceptere at vi behandler dine persondata.
  • Vi beskytter dine data med alle forhåndenværende midler som sikrer at dine persondata opbevares sikkert hos os
  • Vi respekterer din mulighed for at tilbagekalde dit tilsagn om at vi må behandle dine persondata.

Hvornår håndterer vi dine persondata?

Vi indsamler data når du registrerer dig som modtager af vores nyhedsbrev, når du opretter en bruger konto hos os eller når du afgiver en ordre. Nogle af de indsamlede data kan være personfølsomme. Vi opbevarer og bruger kun de data som du afgiver til os for at kunne udføre den service du har bedt om.

Data vi anvender:

  • Telefonnummer
  • Faktura- eller leveringsadresse
  • E-mailadresse
  • Betalingsoplysninger, f.eks. bankkontonummer
  • Dit køn
  • Din fødselsdato
  • Tekniske data så som din IP-adresse
  • Medicinske oplysninger

Vi bruger data til følgende formål:

  • Til at oprette en brugerkonto til dig, så vi kan levere ydelser til og kommunikere med dig
  • For at give dig adgang til din brugerkonto
  • At informere dig digitalt, hvis nødvendigt, om eSundhed og relaterede emner
  • At organisere, håndtere og kontrollere dine ordrer
  • At give de uafhængige læger vi samarbejder med mulighed for at stille en e-konsultation til rådighed for dig ved behov
  • At gøre det muligt for de uafhængige apoteker som mitapotek24.com samarbejder med at levere specifikke produkter på din foranledning.
  • At udføre en kontrol af din identitet hvis du ønsker at købe visse medicinske produkter via det uafhængige apotek.
  • At analysere og forbedre vores ydelser og vores hjemmeside
  • At analysere dine handlinger på hjemmesiden (herunder dine søgninger og evt. køb) med henblik på at stille målrettet og brugbar information til rådighed for dig.

Alle ovenstående handlinger finder først sted efter du har givet dit specifikke tilsagn til at vi må processere dine persondata.

Kontakt til kundeservice og nyhedsbrev

Via kundeservice på vores hjemmeside giver vi dig mulighed for at stille spørgsmål. Vi har brug for bestemte informationer for at kunne behandle din forespørgsel, men du vælger selv hvilke informationer du vil afgive. Informationen du sender til os vil vi opbevare så længe det er nødvendigt for at besvare og processere dit spørgsmål.

Vi tilbyder desuden et nyhedsbrev som informerer modtagerne om eSundhed generelt og omkring vores ydelser. Det er muligt at afmelde via et link i bunden af hver e-mail. Du modtager kun vores nyhedsbrev hvis du specifikt har bedt om det.

Når du anvender vores ydelser vil din e- mailadresse automatisk blive tilføjet vores kontaktliste således at vi kan fremsende meddelelser hvis vi justerer eller ændrer på vores hjemmeside eller vores ydelser.

Publikation / deling af persondata

Vi publicerer aldrig dine kundedata. Dog deler vi data med tredjepart når det f.eks. er nødvendigt for at processere din ordre via en tredjepart. Se mere i afsnittet ”deling af oplysninger med tredjepart.”

Overførsel af data til lande uden for EU

Vi anvender i mitapotek24.com en teknisk infrastruktur der er udbredt til hele verden. Dine persondata kan derfor blive overført til f.eks. USA eller andre lande uden for Europa, hvor persondatalovgivningen ikke nødvendigvis giver samme beskyttelse af forbrugerne som lovgivningen i EU gør. Når du bruger vores hjemmeside giver du tilsagn til at vi må overføre personfølsomme data til USA eller andre lande uden for Europa.

Deling af oplysninger med tredjepart

Vi deler kun dine oplysninger med tredjepart og med virksomheder der samarbejder med mitapotek24.com for at organisere og gennemføre transaktioner, inklusive gennemførelsen af en ydelse eller en betaling på basis af aftaler der er indgået med dig. Vi har indgået aftaler med nævnte tredjeparter som sikrer, at processeringen af personfølsomme data hos disse tredjeparter også overholder gældende persondatalovgivning. Vi deler også dine persondata med andre tredjeparter, ofte med marketingsmæssigt formål, men altid kun efter vi har modtaget dit specifikke tilsagn.

Datasikkerhed

Vi har taget skridt til at sikre mod misbrug af samt uautoriseret adgang til persondata. Vi har specifikt taget følgende skridt:

  • Adgang til persondata beskyttes med brugernavn og password
  • Data opbevares i et afsondret system der er særligt beskyttet
  • Vi har fysisk sikret beskyttelsen af de systemer som opbevarer persondata.
  • Vores tekniske leverandører og infrastrukturleverandører opererer i overensstemmelse med relevante ISO standarder.
  • Vi bruger sikre forbindelser (SSL) til at sikre al information der udveksles mellem dig og vores hjemmeside når du afgiver persondata.

Opbevaringstid og sletning af brugerkonti

Vi opbevarer dine kundedata så længe du har en aktiv brugerkonto hos os. Dine oplysninger slettes af mitapotek24.com når du ikke har logget ind i fire år eller efter der er gået fire år fra din sidste ordre.

Dine persondata vil dog blive opbevaret længere, hvis det er et juridisk krav (f.eks. opbevaring af betalingsdata i syv år af skattemæssige hensyn samt 15 år for medicinske data).

Dine rettigheder , dataeksport , ophør af tilsagn og indsigelser

Du har mulighed for at få en udskrift af , få rettet eller slettet dine data hos os. Du kan bede os om at udlevere de persondata vi allerede besidder (hvoraf de fleste allerede kan ses via din brugerkonto hos mitapotek24.com). Hvis oplysninger er forkerte eller hvis de opbevares i strid med gældende lovgivning vil vi rette op på dette. Du kan også bede om en fuldstændig sletning af dine data i hvilket tilfælde vi - i den udstrækning det er juridisk muligt - vil slette eller anonymisere dine data permanent.

Kontakt

Du kan udøve dine rettigheder i forhold til ovenstående ved at sende en anmodning til data.manager@mitapotek24.com. Vi har udpeget en persondataansvarlig i vores organisation og tager vores ansvar meget alvorligt. Vi vil besvare din henvendelse så hurtigt som muligt, senest inden for 4 uger. Du kan også trække dit tilsagn til at modtage marketingsmeddelelser tilbage ved at kontakte samme adresse.

Tredjeparts hjemmesider

Denne persondatapolitik gælder ikke for tredjepartshjemmesider der er forbundet med vores side via link. Vi opfordrer dig til at læse tredjepartssidernes egen persondatapolitik.

Cookiepolitik

mitapotek24.com bruger cookies. Dette er en lille f il der lagres på din computer eller i din sessionshistorik. Du kan læse mere om dette i vores cookiepolitik.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til måle hvordan brugerne anvender vores hjemmeside. Vi har indgået aftale med Google om håndteringen af vores data. Vi anonymiserer altid din IP-adresse.

Ændringer i denne persondatapolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre i denne persondatapolitik og vi opfordrer dig til løbende at holde dig opdateret.