• Velkommen tilbud til all
  • Op til 30% rabat
  • Gratis Bonuspiller
Telefonsupport Telefonsupport
Arbejdstimer 09:00 - 17:00 Dansk telefon: International telefonn:
Betalingsmetoder
Levering

Svært ved at få udløsning, læs om manglende sædafgang og orgasme hos mænd

Der findes beklageligvis massevis af besværligheder som et mandsvæsen kan gennemleve, når det kommer til at skulle fuldende et samleje. Et kan være at manden erfarer at have rejsningsbesværligheder, et andet at holde rejsningen, endnu et, at han kommer for tidligt. Og så er der den torn i øjet, at der ikke kommer en sædafgang, det indbefatter at manden har umådeligt svært ved at opnå sædudløsning, altså har vanskeligt ved at komme.

Udløsningen, den kaldes også ejakulation, kan være blokeret, eller i nogle enkelttilfælde helt mangle. Det er et stort problem, når udløsningen mangler, dette kan forekomme selv om manden har opnået fuld orgasme, der kommer bare ingen sæd ud. Problemet ved dette er jo, at uden sædafgang, er det heller ikke muligt, at kunne gøre en kvinde svanger, og det er jo en stor klods i et parforhold, når ønsket om at stifte familie kommer på banen.

Lider man af rejsningsproblemer?

Det er dermed ikke sagt, at man f.eks. døjer med rejsningsproblemer, eller ikke har lyst til sex, fordi man har udløsningsproblemer. Det er lidt vanskeligt nogen gange at få til at hænge sammen og forstå, når man skal beskrive hvad der er problemet. Man kan som mand nemlig godt have udløsning, uden at have fornemmelse af, at man havde klimaksoplevelse, man kan også have orgasmen, og efterfølgende sædafgang, men uden at man egentlig følte et velbehag.

Hvad sker der med udflåden?

Og hvor bliver sæden så lige af, hvis den da ikke mangler helt, det kan nemlig godt være at sæden bliver tømt ud i urinblæren, i stedet for at komme ud igennem urinrøret og til sidst forlade penis. Dette kan forekomme, hvis der et opstået en komplikation, efter en operation på prostata.

Relateret Artikel: Køb billig Sildenafil 100mg Viagra piller online uden recept

Et godt sted at starte på at få løst problemet er, selvom det måske kræver lidt overvindelse, at gå til lægen og få talt det igennem. Især hvis børn står på ønskelisten. Her vil lægen som regel henvise til en fertilitetsklinik. Der kan nemlig være adskellige årsager til den manglende sædafgang, at det kan være umuligt selv at finde årsagen.

Hvad kan en læge undersøge?

Lægen vil derfor prøve på at pejle sig ind på det, ved at stille en masse uddybende spørgsmål, som både går på det fysiologiske, og på det mentale. Der kan ligge sygdomme bag, som dissemineret sklerose, sukkersyge, skader på hjerne eller rygmarven, forskellige operationer på urinblæren og prostatakirtlen. Visse typer af medicin, kan også have en indflydelse. Og de psykiske problemer som en mand måtte/kunne have, såsom stress, depressioner, præstationsangst, kvaler på hjemmefronten, og måske et overforbrug af forskellige ikke så gode rusmidler, ved man giver problemer med både orgasme og udløsning.

Kan der være psykologiske baggrunde?

Hvis doktoren ikke finder, at der er en fysisk årsagsgrundlag til den udestående sædafgang, vil det ofte være sexologiske eller psykologiske samtalesessioner, som medicineren råder en til at gennemprøve. Her kan behandlingen udover, at man måske får løst op for nogle forviklinger i ens livseksistens, være at man skal prøve med en kraftigere penisstimulering, da flere mænd oplever, at de faktisk godt kan få udløsningsorgasmer når de onanerer. Det viser sig også at være en god idé, at lade partneren være den givende, og selv være passiv og nyde kærtegnene som udgangspunkt. Her gælder det om ikke at yde og nyde, men om at nyde og så yde.Vi bruger cookies til at forbedre din brugeroplevelse. Ved fortsat brug af denne side accepterer du brug af cookies.

Det er forstået